Yhdistys on perustettu 1974 (rekisteröity 22.1.1975, yhdistyksen rekisteri nro 118.180) ylläpitämään jäsenistön hyvinvointia ja vireyttä.  Teemme aloitteita edustajiemme välityksellä ikäihmisen hyvinvointia koskevista asioista. Kerhoissa käsittelemme ajankohtaisia aiheita, kutsumme vieraita ja jokainen pääsee ääneen, sanomaan mielipiteensä. Bocciaa ja skibboa pelataan, keilataan ja tehdään käsitöitä. Mitä sinä haluaisit? Tule mukaan,  saat  uusia ystäviä sekä uutta sisältöä elämääsi!!! T o i m i t a a n    y h d e s s ä!

Jäsenhankintakampanja 2020-2021

Jäsenhankintakampanja 14.2.2020 - 31.12.2021

Vahvistaakseen jäsenmäärän positiivista kehitystä on EKL päättänyt järjestää ajalla 14.2.2020–31.12.2021 jäsenhankintakampanjan.

Kampanjan teema

Kampanjan teemana on ”Eläköön elämä” ja sen keskeisenä toiminta-ajatuksena on, että jäsenet tuovat tuttaviaan ja ystäviään mukaan yhdistyksen toimintaan. Tuo siis kaverisi mukaan - yhdessä harrastaen myös yksinäisyys karkottuu ja mieli virkistyy!

Jäsenhankintakisa; osallistu ja voita!

Kampanjan vauhdittamiseksi on EKL päättänyt palkita parhaat jäsenhankkijat kampanjan aikana.

EKL arpoo kaikkien ilmoitettujen jäsenhankkijoiden kesken 500 €:n matkalahjakortin ja jokaisen piirin neljä parasta jäsenhankkijaa palkitaan Rajaniemen 3 vrk:n lomalla!

Myös uusia liittyneitä muistetaan

Myös kampanjan aikana liittyneet uudet jäsenet osallistuvat hyvien palkintojen arvontaan. EKL arpoo kaikkien liittyneiden kesken 500 €:n matkalahjakortin sekä viisi Rajaniemen kolmen vuorokauden täysihoitolomaa!